Lelassult számítógépe? Idegesítő ablakok, hirdetések ugrálnak fel? Fenyegetve érzi magát PC-jét használva vagy olyan jelenséget tapasztal, ami eddig nem volt? Vírus kerülhetett a számítógépére? Forduljon hozzánk, mert személyi biztonsága és adatai veszélyben lehetnek!
 
Naponta több ezer új vírus, féreg, robot, kémprogram, rosszindulatú program jelenik meg és a világhálón gyorsan terjedve romboló, károkozó hatásukat elérve a védtelen vagy rosszul védett gépeken. Adatokat törölnek, módosítanak, "váltság" díjat követelnek, kárt okoznak számítógépes rendszerekben és hálózatokban, megszerzik a levelezőben tárolt e-mail címeket, banki információkat csalnak ki és lopnak el. De akár megfigyelhetik is rendszerét, hogy illetéktelenül információhoz jussanak a károkozókat készítő Hackerek.
Úgy gondolja, hogy személyes adatai nem érdekel senkit sem? Biztos Ön ebben? A legnagyobb érték jelenünkben a felhalmozott információ. Nélkül nem tudnánk létezni, világunk alappillére. Minden vásárláskor, levelezéskor, egy-egy online játszmánál információ generálódik. Ezen adatokért sokan fizetnek, mert az információkból nyerhető adatok értékesek lehetnek az érdekelteknek.
 
Fontos tudatosítani, hogy 100%-os biztonságot nem tud nyújtani semmi, még a vírusirtók sem, azonban használatukkal nagymértékben (98-99%) védve érezhetjük magunkat! A gyártók naprakészen frissítik a védelmi adatbázisokat, de egy megjelenő új vírust kiiktató, felismerő frissítésre némi időt várni kell, míg elkészül. Ez időközben nem tud megvédeni minket egyetlen vírusirtó sem.
 
A fennmaradó 1-2 % százalékban a felhasználói magatartás tudja kivédeni a támadásokat. Tehát, ha nem nyitjuk meg ismeretlen levelek mellékleteit és hivatkozásait, nem töltünk le és telepítünk ismeretlen forrásokból származó szoftvereket. 
 
Ha céges rendszerét kell megvédeni, akkor előzetes felmérést követően megtervezem és kialakítom a védelmet, és amennyiben igényli, felügyelem azt.
 

Legyen előrelátó! Jobb megelőzni a bajt, mint orvosolni!

 
Ne hagyja, hogy a kártevők okozta károk miatt elvesszenek adatai, fényképei, dokumentumai!!!
Ne hagyja, hogy gyermekei olyan weboldalakat látogassanak melyeket Ön nem szeretné, hogy lássanak!!!!
Védelem kialakításában számíthat szakértelmemre!

Amiben segíteni tudok

 megkeresem a legmegfelelőbb védelmi megoldást
 telepítem és konfigurálom
 a működését ismertetem, megmutatom
 felhívom figyelmét a további kockázatokra, teendőkre

Ha már bekövetkezett a fertőzés
 számítógépét megtisztítom a károkozóktól
 megelőzési lépéseket megteszem
 tanácsot nyújtok

Hibabejelentés

Telefon: (30) 944 68 33
Mail: info@creativeITsystem.hu