Számítógép, laptop takarítás

Számítógépe vagy laptopja portalanítását elvégzem, hogy megszüntessük a túlmelegedés kockázatát. Az alkatrészek túlzott felmelegedése okozta meghibásodásokat, lefagyásokat, alkatrész leégéseket előzhetjük meg a computer portalanításával. Javasolt 1-2 évente megismételni a tisztítást, hogy évekkel meghosszabíthassa számítógépe életét.

Laptopja rendkívül felforrósodik? Számítógépe belsejét és a ventilátorokat vastag porréteg, porcicák lepik el? Hozza el gépét és segítünk!
Nagyon poros számítógép Laptop porréteg a hűtőrendszerben

Miért fontos a számítógép és a perifériák rendszeres takarítása, portalanítása? A por nagy ellensége az elektronikai rendszereknek, főként a számítógépek esetén. Mivel a lerakódott por hőszigetelőként viselkedik, rontja a gépek hűtőrendszerének hatásfokát. Idő előtti meghibásodáshoz is vezethet a melegedésre érzékenyebb alkatrészeknél, illetve csökkenti az élettartalmukat és megbízhatóságukat. A drága alkatrészek miatt érdemes ezt elvégezni, mert drága szervizköltségtől kímélheti meg magát.

Szakszerű eljárással, kompresszorral tisztítjuk meg számítógépét a lerakódott portól. A teljes gépházat, a tápegységet is kitisztítjuk. Gondoskodunk az elöregedett és megkeményedett hővezető paszta cseréjéről, hogy a hőelvezetés továbbra is a maximumot érje el. Ezen a műveleten felül ügyfeleink igényelhetik számítógépük szoftveres karbantartását is. Ennek során megvizsgáljuk a merevlemezek állapotát, fájlrendszerét, az operációs rendszer működését és vírusellenőrzést is végzünk. Illetve megpróbáljuk gyorsítani is számítógépét, a feleslegesen induló alkalmazásoktól, szolgáltatásoktól, hogy több erőforrás álljon rendelkezésére használat közben. Az ilyen átvizsgálások, tisztítások alkalmával gyakran kezdődő hardver hibák is felszínre kerülnek (például akadozó, csapágyas ventilátor, púposodó kondenzátor, túlmelegedő alkatrész, merevlemez elöregedés), előre felismerve a problémát és időben orvosolható vagy megtehető a szükséges lépés.

Számítógép tisztítást követő eredeti állapot visszaállítása

Cégek számára havidíjas karbantartási, rendszerüzemeltetési szerződés keretein belül az egész géppark szakszerű tisztítását is elvégezzük rendszeresen, a számítógépek mellett a perifériákat is megtakarítjuk, az ergonomikus és kényelmes munkavégzés érdekében.
A szerződéses lehetőségekről bővebben a rendszerüzemeltetés menüpont alatt olvashat.

Forduljon hozzánk bizalommal, hogy gépe hosszabb ideig és megbízhatóbb maradjon az Ön szolgálatában!
Tanácsokat adunk, hogy számítógépe mindig hű(s) és gyors társa legyen.

Várjuk szervizünkben vagy kérjen helyszíni kiszállást!

Márciusi akció

Túlmelegedés jelei

 Magától kikapcsol a számítógép.
 Újraindul figyelmeztetés nélkül.
 Meleg levegőt fúj.
 Felforrósodott laptop.
 Lassabb sebeséggel dolgozik.
 Gyakrabban és hangosabban zúgnak fel a ventilátorok.

Díjak

Megnevezés   Ár
Asztali PC   1.500.-Ft-tól
Laptop   3.000.-Ft-tól
Szoftveres tisztítás, gyorsítás   2.500.-Ft
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák (alanyi adómentes)!

Hibabejelentés

Telefon: (30) 944 68 33
Mail: info@creativeITsystem.hu
  1. Név*
  2. E-mail*
    Létező e-mail címet adjon meg!
  3. Telefon