Tavaszi számítógép/laptop nagytakarítás, bevezető áron! Akció megtekintése

Legyen tisztában lehetőségeivel

Tudja meg, hogy minden számítógépe megfelelően működik-e! Rendelkezzen pontos információval gépparkjáról, hogy képben legyen azok korlátaival, a gépek korával, megbízhatóságukkal és kihasználtságukról.

Az audit során a dokumentációban átadunk egy leltárt is, amely tartalmazza a hardvereszközökről és a szoftverekről (HW-SW) megállapított információkat. Ezáltal átláthatóvá válik a rendszernek a gyenge pontjai (hibák, várható előrelátható meghibásodások,  stb.) vagy erősségei(megfelelő kihasználtság, adatbiztonság, jogtiszta szoftverek használata). Kérje ellenőrzésünket, hogy átlátható képet alkossunk számítástechnikai eszközparkjáról.

A hiányosságok feltárását követően javaslattal élünk. Panaszkodnak dolgozói, hogy lassú a gép, amin dolgoznak? Ne vegye fél válról! Sokkal kiegyensúlyozottab, jobb teljesítményt nyújtanak, jobb munkát végeznek a dolgozók, ha nem kell a gép lassú válaszideje miatt idegeskedniük.

Ismeri cége IT erőforrásait?

Lassú a hálózata? Panaszok érkeznek a számítógépekre? Egyre több hiba jelentkezik? Kétségei vannak adatai biztonsága felől? Telepített szoftverei jogtiszták? Hardverei, perifériái állapota változó? IT infrastruktúra bővítését tervezik?
Akkor mindenképpen érdemes tiszta képet alkotni rendszeréről, a további teendők meglépése előtt!